Stjepan Ostroški

Home | Stjepan Ostroški

Stjepan Ostroški mag.cin.
Glavni trener, ujedno i voditelj fitness kluba.

Rođen u Feričancima, gdje završava osnovnu školu. Srednju školu završava u Našicama (prirodoslovno-matematička gimnazija). Nakon završetka srednje škole upisuje Kineziološki fakultet u Zagrebu gdje diplomira 2012. god i stječe titulu magistra kineziologije. Tijekom studija i nakon njega aktivni je sudionik svih stručnih konferencija i seminara iz područja kineziologije (kondicijska priprema sportaša, nogomet, ljetna škola kineziologa itd.) Isto tako autor je znanstvenih i stručnih radova iz područja sporta i tjelesnog vježbanja.

Od svoje 6. god., Stjepan je u sportu. Trenirao je aktivno nogomet 13 god. i taekwondo 5 god.
Nakon završetka studija stečeno znanje primjenjuje u radu sa djecom u osnovnim školama kao profesor tjelesne i zdravstvene kulture (J.J. Strossmayer Đurđenovac, Dora Pejačević Našice i kralj Tomislav Našice). Kao trener nogometa sa A licencom radi u N.K. “FEŠK” Feričanaci sa pionirskim i juniorskim uzrastima, te individualno sa potencijalnim mladim vrhunskim nogometašima na poboljšavanju kondicijskih sposobnosti.
2013. godine Stjepan osniva D.S.R.V. VIKING gdje provodi fitness programe namijenjene početnim i naprednim rekreativcima sa ciljem poboljšanja i unaprijeđenja njihovih cjelokupnih fitness potencijala. Osim treniranja drugih, Stjepan kao zaljubljenik u funkcionalni fitness, sudjeluju u natjecanju na regionalnoj i međunarodnoj sceni kao natjecatelj ali i sudac.

Od jeseni 2015. ostvaruje i suradnju sa CRVENIM KRIŽEM, gdje svoje znanje prenosi i na obuku djece neplivača u centru RESORTA MERKUR u ORAHOVICI. Već početkom slijedeće godine Stjepan se uključuje u rad na obuci djece neplivača i u novoosnovanom PK “ORAHOVICA”, te također na unapređenju kondicijskih sposobnosti potencijalnih budućih plivačkih natjecatelja.

Socials