KAKO VAM MOŽEMO POMOĆI?

Vikinzi su vam uvijek spremni pomoći.

Ukoliko želite postati naš član obavezno nam se javite prije dolaska na trening gdje će te upoznati treneri i dvoranu te dogovoriti početak vježbanja.

Kao član Vikinga imate pravo na treninge uz stručnog trenera, plan prehrane, pračenje napretka kao i besplatne savjete.

Naravno! Trening se prilagođava prema trenutnom stanju osobe. Sa svakim vježbačem provodimo inicijalno testiranje kojim se dobiva uvid u trenutnu razinu tjelesnih sposobnosti te morfoloških karakteristika.

U uvodnom dijelu treninga prolazimo set pokreta, često različitih, koji podižu temperaturu tijela i pripremaju mišiće za ono što nas čeka u nastavku treninga (GENERAL WARM UP). Pripremni dio treninga radimo na pokretljivosti zglobnih i mišićno-tetivnih veza, onih dijelova koje ćemo koristiti u glavnom dijelu treninga. Također radimo i na stabilnosti cijelog trupa, te posebno onih dijelova tijela koje ćemo opteretiti  u današnjem treningu.To nam omogućava bolju, kvalitetniju ali i sigurniju izvedbu određenog pokreta koji nas čeka u nastavku.

Glavni A dio treninga je gotovo uvijek rad na snazi. Donjih i gornjih ekstremiteta ili središnjeg dijela trupa. Svaki trening druga regija.

Glavni B dio treninga rezerviran je za „KONDICIONIRANJE“. Ovo je najteži dio svakog pojedinog treninga. Nekada je to aerobna izdržljivost, nekada anaerobna, nekada mješavina dviju energetskih kapaciteta.

U završnom dijelu treninga, postepeno smirujemo puls i vraćamo ga u normalu te radimo određene pokrete koji nam relaksiraju mišiće i osiguravaju brži oporavak.

Da, održavamo! Ukoliko ste zainteresirani za individualni trening slobodno nas kontaktirajte oko dogovora.

Upišite Vaše ime
Upišite Vašu e-mail adresu
Predmet
Upišite poruku ovdje

KONTAKT

  • +385 91 567 9137
  • Kolodvorska 2, 31512 Feričanci

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak – Petak

10h – 12h
16h – 22h